Zeilreis met ons gezin
We deinen nog wat na op de mooie herinneringen aan afgelopen weekend. De...
26-08-2020
Een gastvrij gezellig weekend
Afgelopen pinksterweekend alweer voor de derde keer te gast geweest op de...
10-06-2019
Een super weekend
Een super weekend? Wij hadden dit aan boord van de Albatros met 11 volwassenen en 4...
26-08-2018
Gezellig en lekker eten

Zwerven over IJsselmeer en het Wad, van eiland naar zonsondergang. Van lekker actief zeilen tot verstild droogvallen. Dat is wat wij je willen bieden op een week vakantie in Nederland. Genieten van de mooie wereld om je heen. Kom lekker alleen of met z’n tweeën. De groep die zich in deze week vormt zal altijd bijzonder blijven. Kinderen zijn ook welkom aan boord.

Gezellig en lekker eten

Wat krijg je

Vervoer van de ene mooie plek naar de andere rond de wadden en het IJsselmeer. Waarschijnlijk mooie zonsondergangen. Voor anker op een beschut plekje met een glaasje in de hand. Genieten van de rust, ruimte, de natuur en het weer.

Eten wordt gezamenlijk met een kok verzorgd; ontbijt, lunch en diner. Koffie, thee e.d. zijn gratis, alcoholische en frisdranken worden middels een turfsysteem verrekend. 

Indien mogelijk eten in het zonnetje aan dek.

En natuurlijk een onvergetelijke ervaring en de mogelijkheid andere mensen te ontmoeten. Dit alles op de zeiltjalk de Albatros met zijn deskundige bemanning die er voor zorgt dat alles op een veilige, verantwoorde en prettige manier verloopt.

Mooi ondergaande zon

Indeling

De Albatros heeft zeven 2 persoonshutten waarbij één 2 persoonshut is uit te breiden tot een 3 of 4 persoonshut met 2 klapbedden van 1,60 meter. Bij aanvraag voor een privé hut voor 1 persoon wordt een toeslag berekend.

Heb je interesse of wil je meer informatie bel of mail even, wij mailen of bellen zo snel mogelijk terug.