Eine Woche Albatros . . .
Lieber Zeger Ich möchte mich nochmals herzlich bei dir und Mel für die...
22-09-2023
Zeilreis met ons gezin
We deinen nog wat na op de mooie herinneringen aan afgelopen weekend. De...
26-08-2020
Een gastvrij gezellig weekend
Afgelopen pinksterweekend alweer voor de derde keer te gast geweest op de...
10-06-2019

Zeilen met de kinderen op een mooie traditionele zeiltjalk.
Speciaal voor families met kinderen (tot ongeveer 14 jaar) organiseren we op de Albatros een familie zeilweek.

Zeilen met kinderen

De kinderen kunnen samen met andere leeftijdsgenoten genieten van het zeilen op een groot schip, achter het roer staan, de navigatie doen, de zeilen hijsen, watergevechten houden, knopen leren, zwemmen, etc. etc. Tijdens het zeilen zal de bemanning de kinderen graag opleiden tot scheepsmatroos en/of ervaren piraten. Na het zeilen zijn er altijd aanlegplekjes te vinden waar de kinderen heerlijk onbekend terrein kunnen ontdekken en avonturen kunnen beleven.

Zeilen met Zeger, Paalstek Zeilen met Zeger, Achtknoop

Zeilen met Zeger, in het kluivernetVoor de ouders wordt het een lekker weekje zwerven over IJsselmeer en het Wad, van eiland naar zonsondergang. Van lekker actief zeilen tot voor anker met een lekker glaasje wijn. Genieten van de mooie wereld om je heen. Ook één-ouder gezinnen zijn van harte welkom!

Onder begeleiding van een kok wordt het eten gezamenlijk verzorgd; ontbijt, lunch en diner. Koffie, thee e.d. zijn gratis, alcoholische en frisdranken worden middels een turfsysteem verrekend.

Wij willen met deze reis de hele familie een onvergetelijke ervaring bieden. De deskundige bemanning van de Albatros zorgt ervoor dat alles op een veilige, verantwoorde en prettige manier verloopt. De ouders blijven uiteraard wel verantwoordelijk voor de kinderen.

zonsopkomst Hoorn

Indeling

De Albatros heeft zeven 2 persoonshutten waarbij één 2 persoonshut is uit te breiden tot een 3 of 4 persoonshut met 2 klapbedden van 1,60 meter.

Bij aanvraag voor een privé hut voor 1 persoon wordt een toeslag berekend.

Heb je interesse of wil je meer informatie mail of bel even, wij mailen of bellen zo snel mogelijk terug.