Zeiltocht oude vrienden uit Berlijn
28/04 t/m 01/05/17 Wij zijn een groep oude vrienden uit Berlijn en kennen...
07-05-2017
Lars Liebscher
Drei tolle Tage auf dem Ijsselmeer - ein etwas anderer Junggesellenabschied...
07-10-2016
Bernd
Lieber Zeger, die Wochen vergehen, aber die Erinnerung bleibt. Ich habe einen...
15-08-2016

Hieronder vind u de mengverhoudingen per persoon. Zeer handig bij het koken voor grote groepen.

Soep als voorgerecht 1/4 l.
Soep als hoofdgerecht 1/2 l.
   
Vis als voorgerecht 100-150 gr.
Vis als hoofdgerecht 200 gr.
   
Vlees om te braden 100-150 gr.
Vlees als ragout of rolade 150-200 gr.
Gehakt 80-100 gr.
   
Aardappelen 250 gr.
Aardappelen in soep of bijgerecht 125 gr.
   
Salade 200-250 gr.
Peulvruchten 100-125 gr.
   
Deegwaren als hoofdgerecht 100-125 gr.
Deegwaren in de soep 25 gr.
   
Rijst/noedels als bijgerecht 60-80 gr.
Rijst als hoofdgerecht 80-100 gr.
   
Fruit 100-125 gr.
Fruit moes/compote 200-250 gr.
   
Toetje 150-200 gr.
   
Kaas 80-100 gr.
   
   

Bontekoerace 2015

Albatros voor de wind

Buiswater op de boeg