Eine Woche Albatros . . .
Lieber Zeger Ich möchte mich nochmals herzlich bei dir und Mel für die...
22-09-2023
Zeilreis met ons gezin
We deinen nog wat na op de mooie herinneringen aan afgelopen weekend. De...
26-08-2020
Een gastvrij gezellig weekend
Afgelopen pinksterweekend alweer voor de derde keer te gast geweest op de...
10-06-2019

Hieronder vind u de mengverhoudingen per persoon. Zeer handig bij het koken voor grote groepen.

Soep als voorgerecht 1/4 l.
Soep als hoofdgerecht 1/2 l.
   
Vis als voorgerecht 100-150 gr.
Vis als hoofdgerecht 200 gr.
   
Vlees om te braden 100-150 gr.
Vlees als ragout of rolade 150-200 gr.
Gehakt 80-100 gr.
   
Aardappelen 250 gr.
Aardappelen in soep of bijgerecht 125 gr.
   
Salade 200-250 gr.
Peulvruchten 100-125 gr.
   
Deegwaren als hoofdgerecht 100-125 gr.
Deegwaren in de soep 25 gr.
   
Rijst/noedels als bijgerecht 60-80 gr.
Rijst als hoofdgerecht 80-100 gr.
   
Fruit 100-125 gr.
Fruit moes/compote 200-250 gr.
   
Toetje 150-200 gr.
   
Kaas 80-100 gr.
   
   

Bontekoerace 2015

Albatros voor de wind

Buiswater op de boeg