Een super weekend
Een super weekend? Wij hadden dit aan boord van de Albatros met 11 volwassenen en 4...
26-08-2018
Segeltörn Niederlande, Jugendarbeit Oerlikon
Lieber Zeger, lieber Erik, Vielen Dank für die unvergessliche Woche auf der...
30-07-2018
Zeiltocht oude vrienden uit Berlijn
28/04 t/m 01/05/17 Wij zijn een groep oude vrienden uit Berlijn en kennen...
07-05-2017

Hieronder vind u de mengverhoudingen per persoon. Zeer handig bij het koken voor grote groepen.

Soep als voorgerecht 1/4 l.
Soep als hoofdgerecht 1/2 l.
   
Vis als voorgerecht 100-150 gr.
Vis als hoofdgerecht 200 gr.
   
Vlees om te braden 100-150 gr.
Vlees als ragout of rolade 150-200 gr.
Gehakt 80-100 gr.
   
Aardappelen 250 gr.
Aardappelen in soep of bijgerecht 125 gr.
   
Salade 200-250 gr.
Peulvruchten 100-125 gr.
   
Deegwaren als hoofdgerecht 100-125 gr.
Deegwaren in de soep 25 gr.
   
Rijst/noedels als bijgerecht 60-80 gr.
Rijst als hoofdgerecht 80-100 gr.
   
Fruit 100-125 gr.
Fruit moes/compote 200-250 gr.
   
Toetje 150-200 gr.
   
Kaas 80-100 gr.
   
   

Bontekoerace 2015

Albatros voor de wind

Buiswater op de boeg